Skip to main content

Storstädning

Dags för vår- eller höststädning? En storstädning kompletterar den ordinarie lokalvården då det dammas bakom element och andra svåråtkomliga ställen.

Storstädning som kompletterar ordinarie lokalvård

Ett par gånger per år kan det vara på sin plats att förutom ordinarie lokalvård, se till att göra en ordentlig storstädning. Det kan vara efter en stor sommarfest, vårstädning i samband med att solljuset strimmar in genom fönstren.

En storstädning kompletterar den ordinarie städningen då det dammas bakom element och andra svåråtkomliga ställen, skåp och lådor torkas ur och armaturer ses över. Delar av lokalen glöms lätt bort och ingår kanske inte i den ordinarie lokalvården. Ibland blir till och med vi förvånade över hur effektivt damm och smuts lyckas leta sig in i alla skrymslen och vrår. En ordentlig storstädning som vi genomför i Stockholm kan ge lokalen nytt liv och få den att kännas som ny. Vilket kan vara extra skönt inför en ny säsong!

Vad ingår i en storstädning?

I grund och botten dammsugs och våttorkar vi samtliga rum enligt överenskommelse, och samtliga rum töms på sopor. Dammtorkning av horisontella ytor på möbler & prydnadssaker. Dammtorkning av kök & badrum. Dammsugning/sopning av eventuell balkong eller veranda. Fönsterputsning kan erbjudas som tillval.

Kontakta oss för en specificerad lista av vad som ingår i en storstädning i Stockholm.