Skip to main content

Flyttstädning

Om du ska flytta är det skönt att få flyttstädningen gjord av proffs. Vi erbjuder en helhetslösning när ni behöver en professionellt utförd flyttstädning.

Fokusera på ert nästa steg så sköter vi flyttstädningen

När man flyttar från sitt gamla hem eller kontor till en ny plats är det mycket att göra och att tänka på. Dessutom vill man lägga sin energi på den nya bostaden eller lokalen, inte på den du lämnar. Därför finns Clean Factory, vi tar hand om er flyttstädning med kvalitetsgaranti. Vårt professionella städteam tar hand om er städning så att ni kan slappna av och ge er köpare en skinande lokal. Skarings är ett städ- och serviceföretag med över 20 års erfarenhet som erbjuder flyttstädning i hela Stockholm. Vår vision är att genom kvalitetsarbete och ren arbetsglädje vara en ledande städentreprenör som kan erbjuda er en professionell flyttstädning. Vi ställer höga krav på vår personal och på vårt levererade resultat till er. Alla våra anställda får självklart utbildning, kollektivavtal, schyssta villkor och vi på Skarings är medlemmar i Almega Serviceföretagen.

Vad ingår i flyttstädning?

Vi utför alltid en grundlig flyttstädning, efter förutbestämda rutiner som är till för att garantera att alla de viktiga delarna av städningen blir ordentligt gjorda. Tjänsten omfattar allt från rutinrengöring av golv, väggar och tak till djuprengöring av ugn, kylskåp, spis, skåp, takfläkt, lådor o.s.v i köket. Vi följer mäklarsamfundets riktlinjer vid flyttstädningar. Självklart tar vi med oss komplett utrustning till er flyttstädning och använder i största möjliga utsträckning miljövänliga produkter och rengöringsmedel. Våra kunder skall känna att de anlitar ett seriöst städföretag som tar uppdraget på största allvar! För att få en komplett lista med vad som ingår i en flyttstädning, så kontakta oss via kontaktformuläret nedan.

RUT-avdrag vid flyttstädning

Om du anlitar oss som privatperson för din flyttstädning så glöm inte RUT-avdraget. Det är en skattereduktion för hushållsnära tjänster (där flyttstädning räknas in) som gör att du kan få en skatterabatt på upp till 25 000 kr per person och år (50 000 kronor om du är över 65 år) på arbetskostnaden. När du får offert levererad från oss så räknar vi självklart alltid med RUT-avdraget, så att det dras direkt på er faktura. Med förutsättning att köparen inte har betalningsanmärkning eller har förbrukat sitt RUT-konto så därför förbehåller vi oss rätten att avstå RUT-avdraget om köparen har detta.

Offert för flyttstädning i Stockholm

Är ni i behov av professionell och högkvalitativ flyttstädning? Vi på Clean Family hjälper er! Genom att fylla i formuläret här på vår hemsida kan ni enkelt få en offert så snabbt som möjligt. Om ni har några frågor kring flyttstädning, eller någon annan av våra tjänster är ni alltid välkomna att kontakta oss via mail eller telefon. Vi ser fram emot att höra ifrån er!