Skip to main content

Fönsterputs

Våra professionella fönsterputsare rengör alla typer av glas och fönster, oavsett säsong. Vi kan även hjälpa er med en ordentlig rengöring utav karmar och lister.

Professionell fönsterputs

Vi på Clean Family erbjuder fönsterputs till företag och privatpersoner runt om i hela Stockholm. Låt våra proffs ta hand om dina fönster, så att de kan bli skinande rena igen. Utan ränder, flammor eller stänk på fönstren! Är du privatperson kan du dessutom få upp till 50% avdrag på arbetet genom RUT-avdraget.

Oavsett om det är ett engångsarbete eller ni behöver löpande abonnemang för att hålla era fönster rena, så kan ni vända er till oss på Clean Family. Vi arbetar lika noggrant oavsett om det är ett fåtal fönster, eller en hel byggnads fönster som skall tvättas och rengöras.

Vi är flexibla när det gäller tider – vi rengör er när det passar er bäst – morgon, dagtid eller kväll.

Vi tar självklart med oss allt material som krävs för att genomföra fönsterputsningen, ni behöver endast se till att vi har åtkomst till alla fönster. Vi tar kundnöjdhet och kvalitet på högsta allvar samt arbetar aktivt för att minska miljöpåverkan genom de processer och produkter som vi använder oss utav.

Kostnadsberäkning

Kostnaden för fönsterputs i Stockholm baseras logiskt nog på antalet fönster som skall putsas. Vi arbetar med fasta priser för vår fönsterputsning, med förutsättning att antalet fönster som skall putsas är korrekt räknat.

RUT-avdrag

För privatpersoner gäller RUT-avdrag för hushållsnära tjänster, vilket ger dig upp till 50% rabatt på det utförda arbetet. Du behöver inte göra något speciellt, utan vi gör avdraget direkt på din faktura. Samt att vi sköter allt administrativt med Skatteverket. När du anlitar Clean Family för fönsterputsning i Stockholm kan du koppla av. Vi tar hand om dina fönster och pappersarbetet!

Offert

När Clean Family putsar era fönster görs det av utbildad personal med kollektivavtal. Kontakta oss genom att fylla i kontaktformuläret nedan så återkommer vi direkt till er. Om ni har några frågor eller funderingar kan ni givetvis också kontakta oss direkt som via telefon eller mail. Vi ser fram emot att höra ifrån er!